over DekaMarkt

Slagerij

De eigen vleescentrale van Detailresult Productie in Velsen-Noord, levert alle verse vleesproducten aan de winkels van DekaMarkt. De ruim honderd medewerkers zorgen voor een wekelijkse productie van 600.000 pakjes vlees. Vier keer per dag rijden onze vrachtwagens op vaste tijdstippen naar de winkels.

Constante kwaliteitscontrole
De grondstoffen voor de productie moeten aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. Bij binnenkomst ondergaan alle ontvangsten daarom een controle. Verder zijn er strenge hygiënische voorschriften voor de medewerkers en nemen we wekelijks monsters van grondstoffen en eindproducten die een extern laboratorium onderzoekt. Op deze manier bereiken we een constant hoge kwaliteit van onze producten.

Rundvlees
Het rundvlees voor DekaMarkt is voor een groot gedeelte afkomstig van ons eigen veebedrijf. Een eigen veebedrijf betekent dat we zelf levende dieren inkopen. Onder nauwkeurige supervisie mesten we die ook zelf af. In de slagerij verwerken de slagers het rundvlees op ambachtelijke wijze.

 

Varkensvlees
Varkensvlees is al door de leverancier tot grote stukken vlees verwerkt (hammen, schouders, ribben). Dit vlees gaat naar een aparte afdeling.

Daarnaast produceert de slagerij wekelijks een uitgebreid assortiment gehakt- en vlugklaar artikelen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.