recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Andijviestampot met uien

Fusion
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - panklare andijvie (600 g)
  • - nootmuskaat
  • - melk (150 ml)
  • - rode uien (3 stuks)
  • - kruimige aardappelen (1.5 kg)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Serveer met de tofu.
  • 2 Voorbereiding: Schil de kruimige aardappelen.
  • 3 Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze in 15-20 minuten gaar.
  • 4 Stamp de aardappelen fijn en meng ze met de melk, zout, peper en nootmuskaat tot een smeuïge puree.
  • 5 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de uien in 3-4 minuten beetgaar.
  • 6 Schep de andijvie en rode ui erdoor en warm de stamppot goed door.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.