recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Andijviestamppot met cashewnoten

Hoofdgerecht
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - cashewnoten (0.5 bakje)
  • - 30+ geraspte kaas (0.5 zakje)
  • - gesneden andijvie fijn (1 zak)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - aardappelpuree naturel (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de aardappelpuree in de magnetron volgens de aanwijzingen.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de andijvie 2-3 minuten tot de groente net gaat slinken.
  • 3 Schep de aardappelpuree en de geraspte kaas door de andijvie en verwarm de stamppot 1-2 minuten.
  • 4 Schep de stamppot in diepe borden en strooi de cashewnoten erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.