recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Apfelstrudel

Nagerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - bloem (1 eetlepel)
  • - bladerdeeg (7 plakjes)
  • - appelen (600 gram)
  • - kaneel (1 eetlepel)
  • - suiker (40 gram)
  • - ei (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Bestuif het aanrecht met wat bloem.
  • 3 Rol de vellen bladerdeeg uit tot één grote lap.
  • 4 Schil de appelen en snijd ze in kleine stukjes.
  • 5 Meng de kaneel en de suiker erdoor.
  • 6 Leg het appelmengsel in het midden op het bladerdeeg en vouw het deeg er in een langwerpige vorm omheen.
  • 7 Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee.
  • 8 Bak de apfelstrudel in 20 à 25 minuten goudbruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.