recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Appelpannenkoeken met rozijnen

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - poedersuiker
  • - vanillesuiker (2 zakjes)
  • - rozijnen (100 gram)
  • - appels (2 )
  • - boter (50 gram)
  • - melk (500 ml)
  • - eieren (2 )
  • - bloem (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Doe de bloem met een snuf zout in een kom en breek de eieren erboven.
  • 2 Schenk de melk erbij en klop alles met de handmixer tot een glad en vloeibaar beslag.
  • 3 Rasp de appels boven het beslag op een grove rasp.
  • 4 Roer de rozijnen en vanillesuiker erdoor.
  • 5 Bak dikke pannenkoeken en bestrooi ze voor het serveren royaal met poedersuiker.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.