recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Asperge-tagliatelle tricolore

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - olijfolie
  • - grana padano kaas (4 eetlepel(s))
  • - peterselie (0.3 bosje)
  • - zongedroogde tomaatjes (4 eetlepel(s))
  • - boter (1 eetlepel)
  • - verse spinazie-tagliatelle (500 )
  • - bospeen met loof (1 bos)
  • - asperges (20 )
Bereidingswijze
  • 1 Breng een grote pan water met zout aan de kook.
  • 2 Schil de asperges, laat de onderkant eraan zitten.
  • 3 Schil met de dunschiller daarna zoveel mogelijk linten van de asperges, houd daarvoor het kontje vast.
  • 4 Doe daarna het kontje weg.
  • 5 Doe hetzelfde met de wortel, maar laat daarvoor het loof eraan zitten.
  • 6 Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  • 7 Hak de peterselie en tomaatjes, rasp de kaas.
  • 8 Kook de laatste minuut de asperges en peen mee.
  • 9 Giet de pasta af en voeg de boter toe.
  • 10 Doe in diepe borden, garneer met de kaas, tomaatjes en peterselie.
  • 11 Overgiet met goede olijfolie en serveer direct.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.