recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Aspergewraps

Lunch
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - smeerkaas (100 gram)
  • - rode paprika's (2 )
  • - tortillawraps (4 )
  • - groene asperges (16 )
  • - witte asperges (12 )
  • - pijnboompitten (4 eetlepel(s))
Bereidingswijze
  • 1 Schil de asperges.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  • 3 Breng een pan water aan de kook en doe de witte asperges er circa 8 minuten in tot ze beetgaar zijn.
  • 4 Haal ze eruit en spoel ze koud onder de kraan.
  • 5 Kook de groene asperges circa 4 minuten, spoel ze ook koud.
  • 6 Snijd de paprika’s in lange repen.
  • 7 Snijd de wat afgekoelde witte asperges in de lengte doormidden.
  • 8 Besmeer de wraps met geitenkaas en besprenkel met 3 eetlepels water per stuk.
  • 9 Verdeel de pijnboompitten over de kaas.
  • 10 Leg op elke wrap 3 witte en 4 groene asperges en verdeel de paprika erover.
  • 11 Bestrooi met peper en zout.
  • 12 Rol de wraps goed op en rol ze heel strak op in plastic folie.
  • 13 Leg ze minstens 30 minuten in de koeling alvorens schuin door te snijden.
  • 14 Leuk om mee te nemen op picknick.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.