recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Auberginerolletjes met walnotenpasta

Voorgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - peterselie (platte) (3 eetlepels)
  • - walnoten (100 gram)
  • - olijfolie
  • - knoflooktenen (3 )
  • - witte wijnazijn
  • - zout
  • - dikke aubergine (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de aubergine in de lengte in vijf mooie plakken, bestrijk ze met olie en bak ze in een hete grillpan aan beide kanten bruin en gaar.
  • 2 Leg ze op een plank en sprenkel er wat zout en witte wijnazijn over.
  • 3 Smoor de fijngehakte tenen knoflook zachtjes gaar in een steelpan met twee eetlepels olijfolie.
  • 4 Hak in de keukenmachine de walnoten fijn en meng ze met de knoflook,grofgehakte platte peterselie, een a twee eetlepels olijfolie en wat zout en peper tot een rulle pasta.
  • 5 Bestrijk de plakken aubergine met de walnootpasta.
  • 6 Rol ze op en halveer de rolletjes.
  • 7 Steek in elk rolletje een cocktailprikker en serveer ze op een schaal.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.