recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Avocado gevuld met surimi

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - cherrytomaatjes (4 )
  • - rucola (handvol)
  • - avocado (eetrijp) (2 )
  • - basilicum (2 eetlepels)
  • - bieslook (fijngeknipt) (1 eetlepel)
  • - paprikapoeder (pikant)
  • - sinaasappel (rasp en sap) (0.5 )
  • - mayonaise (3 eetlepel)
  • - surimi chunks (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Trek de surimi chunks met twee vorken in draadjes en hak deze grof.
  • 2 Meng in een kom de mayonaise met twee eetlepels sinaasappelsap, sinaasappelrasp, paprikapoeder, bieslook en een eetlepel basilicum.
  • 3 Voeg wat zout en versgemalen peper toe en schep de surimi erdoor.
  • 4 Halveer de avocado’s en haal de pitten eruit.
  • 5 Verdeel wat rucola op de borden.
  • 6 Zet de halve avocado’s op de rucola en vul de holtes waar de pitten zaten royaal met de surimi.
  • 7 Halveer de tomaatjes en leg deze op de surimi en garneer met een toefje basilicum.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.