recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Avocado gevuld met surimi

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - cherrytomaatjes (4 )
  • - rucola (handvol)
  • - avocado (eetrijp) (2 )
  • - basilicum (2 eetlepels)
  • - bieslook (fijngeknipt) (1 eetlepel)
  • - paprikapoeder (pikant)
  • - sinaasappel (rasp en sap) (0.5 )
  • - mayonaise (3 eetlepel)
  • - surimi chunks (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Trek de surimi chunks met twee vorken in draadjes en hak deze grof.
  • 2 Meng in een kom de mayonaise met twee eetlepels sinaasappelsap, sinaasappelrasp, paprikapoeder, bieslook en een eetlepel basilicum.
  • 3 Voeg wat zout en versgemalen peper toe en schep de surimi erdoor.
  • 4 Halveer de avocado’s en haal de pitten eruit.
  • 5 Verdeel wat rucola op de borden.
  • 6 Zet de halve avocado’s op de rucola en vul de holtes waar de pitten zaten royaal met de surimi.
  • 7 Halveer de tomaatjes en leg deze op de surimi en garneer met een toefje basilicum.