recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Avocadocrème met tomaat

Voorgerecht
6 personen
20 min
Ingrediënten
  • - trostomaten (2 )
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - verse basilicum (2 eetlepels)
  • - limoensap (3 eetlepels)
  • - avocado (1 rijpe)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de verse basilicum fijn; Knip de bieslook fijn.
  • 2 Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in flinterdunne reepjes.
  • 3 Laat ze op keukenpapier uitlekken.
  • 4 Meng de tomaatreepjes met de helft van de limoensap, de helft van de bieslook en zout en peper naar smaak.
  • 5 Halveer de avocado, schep het vruchtvlees in de keukenmachine en pureer het met de andere helft van de limoensap.
  • 6 Spatel het basilicum en de rest van de bieslook erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Doe dit mengsel over in een spuitzak met gladde spuitmond.
  • 8 Spuit de avocadocrème in rechte borrelglaasjes en schep de tomaatreepjes erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.