recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Batardbrood met romige champignons

Ontbijt
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - bladpeterselie (2 eetlepel(s))
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - verse roomkaas met kruiden (90 gram)
  • - kastanjechampignons (400 gram)
  • - boter (50 gram)
  • - batardbrood pompadour (4 sneden)
Bereidingswijze
  • 1 Zorg dat de boter zacht is.
  • 2 Knip de bieslook fijn en hak de peterselie fijn.
  • 3 Bestrijk de sneden brood aan beide kanten dun met boter.
  • 4 Rooster de sneden in een grillpan tot ze knapperig zijn en aan beide kanten mooie bruine strepen hebben.
  • 5 Verwarm de resterende boter in een koekenpan en bak de plakjes champignons op hoog vuur bruin.
  • 6 Roer de verse roomkaas met de bieslook, de helft van de peterselie en wat zout en versgemalen peper erdoor.
  • 7 Laat de kaas al roerend smelten.
  • 8 Leg de sneden brood op borden en schep de champignons erop en ernaast.
  • 9 Strooi de rest van de peterselie erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.