DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

BBQ beeftaco plateau

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(4)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verhit de barbecue. Snijd de ui in dunne halve ringen. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in partjes. Meng ½ tl zout en het limoensap door de rode ui en laat 15 minuten marineren. Stap 2 Wrijf intussen de entrecotes in met de picadillokruiden, peper en zout. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd de in kwarten. Stap 3 Gril de entrecotes en paprika 8 - 10 minuten op de barbecue. Keer halverwege. Laat de entrecotes 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Stap 4 Halveer de avocado’s, verwijder de pitten schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil snijd in reepjes. Snijd de paprika in reepjes. Stap 5 Snijd de entrecotes overdwars in reepjes. Bereid de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 6 Verdeel de avocado, paprika, rode uien pickle, entrecote, veldsla, crème fraîche, hot salsa, limoenpartjes en tacoschelpen over een grote schaal of dienblad en laat iedereen zijn eigen taco vullen. Stap 7 Lekker met koriander.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 674 kcal
Eiwit 43 g
Koolhydraten 33 g
Vet 39 g
Waarvan verzadigd 13 g
Trefwoorden
Snackrecepten