recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Beenham braden

Fusion
4 personen
60 min
Ingrediënten
  • - boerenbeenham naturel (500 g)
  • - verse tijmblaadjes (0.5 eetlepel)
  • - boter (25 g)
  • - mosterd (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Smelt de boter.
  • 2 Verwarm de oven voor op 250 °C.
  • 3 Leg de beenham in een braadslede.
  • 4 Wrijf hem in met tijm, zout en peper en bestrijk hem met mosterd en boter.
  • 5 Schuif de ham in de oven.
  • 6 Schakel de oven terug tot 160 °C.
  • 7 Braad de ham 25 minuten, schakel de oven dan terug naar 90 °C en braad de ham in nog 0,5 uur gaar.
  • 8 Bedruip de ham regelmatig met braadvocht.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.