recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bloemkoolschotel

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - vastkokende aardappelen geschild en in blokjes (4 )
  • - bloemkoolroosjes (450 gram)
  • - halfvolle melk (0.5 liter)
  • - currypasta (1 el)
  • - zonnebloemolie (2 el)
  • - boter (10 g)
  • - champignons (250 g)
  • - zout
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: snijd de champignons in plakjes.
  • 2 Kook de aardappelblokjes met de bloemkoolroosjes in de melk en de curry pasta op een matige hittebron gaar.
  • 3 Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak de champignons snel lichtbruin en knapperig.
  • 4 Bestrooi ze met een beetje zout.
  • 5 Schep de groenten en aardappels uit de melk zodra ze gaar zijn en verdeel ze over de borden.
  • 6 Schep de champignons er bovenop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.