DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Bloemkoolsoep met bietenroom

Lunch Gemiddeld 20 minuten
(3)
Lunch Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snipper de ui. Snijd de bloemkool in roosjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 2 minuten. Voeg de bloemkool, het bouillonblokje en 800 ml water toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten zachtjes koken. Stap 2 Snijd ondertussen voor de bietenroom de biet in stukjes en doe samen met de tahin, 75 milliliter soya cuisine en de rode wijnazijn in een hoge beker. Pureer met een staafmixer glad en breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Stap 3 Voeg de rest van de soya cuisine toe aan de soep en pureer met een staafmixer glad. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de soep met een scheutje bietenroom en garneer met de peterselie.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 270 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 8 g
Vet 22 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
vegetarischveganistischsoepenreceptenvegasoup