recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bosbessentaart

Nagerecht
8 personen
45 min
Ingrediënten
  • - lage taartvorm, ingevet
  • - suiker (2 eetlepels)
  • - bosbessen (1 bakje)
  • - vanillekwark (1 bak)
  • - eieren (2 )
  • - roomboterbladerdeeg (4 plakjes)
Bereidingswijze
  • 1 Ontdooi de plakjes roomboterbladerdeeg.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 ?C.
  • 3 Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap van 26 cm.
  • 4 Bekleed de vorm met het deeg en druk het deeg aan de rand goed aan.
  • 5 Klop de eieren los en meng de vanillekwark erdoor.
  • 6 Schenk dit mengsel in de taartbodem en verdeel de bosbessen erover.
  • 7 Strooi de suiker erover.
  • 8 Schuif de vorm een richel onder het midden in de oven en bak de taart in 25 tot 30 minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.