recepten

Zoeken in alle recepten

Bospeen wraprolletjes

Bospeen wraprolletjes

Bijgerecht
8 personen
80 min
Ingrediënten
  • - bospenen (4 )
  • - hüttenkäse (200 gram)
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - verse dille (1 eetlepel)
  • - gesneden belegen kaas (3 plakken)
  • - wraptortilla (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Knip de bieslook fijn. Hak de verse dille fijn. Schil de wortels met een dunschiller. Schaaf 2 bospenen met een dunschiller in dunne linten en rasp de andere bospenen grof. Meng de geraspte wortel in een kom met hüttenkäse, bieslook, dille, zout en versgemalen peper.
  • 2 Halveer de plakken kaas in de lengte en leg op elke tortilla 2 plakken kaas in de lengte naast elkaar. Schep hierop het hüttenkäsemengsel. Rol de tortilla’s stevig op. Laat ze strak verpakt in plasticfolie 1 uur in de koelkast stevig worden.
  • 3 Verwijder de folie en snijd de wraps in rolletjes van 3 cm dik. Wikkel elk rolletje in een lint wortel en steek vast met een cocktailprikker.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.