recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Braadsticks met Marokkaanse groenten

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - couscous (250 gram)
  • - kippenbouillon (van tablet) (200 ml)
  • - witte kool (0.5 )
  • - courgette (1 )
  • - kipbraadsticks (8 )
  • - shoarmakruiden (1.5 eetlepel)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - ui (1 grote)
  • - winterwortel (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Wrijf de braadsticks in met shoarmakruiden en bak ze in een braadpan met olijfolie rondom bruin.
  • 2 Hak de knoflook.
  • 3 Snijd de ui in partjes.
  • 4 Snijd de courgette in plakjes.
  • 5 Snijd de winterwortel in plakken.
  • 6 Snijd de witte kool in brede repen.
  • 7 Verdeel de knoflook, ui, wortel, courgette en kool rond en tussen de kip en bak de groenten 2-3 minuten mee.
  • 8 Voeg de bouillon toe en smoor de kip en groenten in 25 minuten zachtjes gaar.
  • 9 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen.
  • 10 Serveer de couscous in diepe borden en schep de kip met groenten erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.