recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Braadsticks met roergebakken andijvie

Nagerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - water (100 ml)
  • - gekruide kipbraadsticks (8 )
  • - Wokolie (4 eetlepels)
  • - citroensap (flesje) (2 eetlepels)
  • - sojasaus (3 eetlepels)
  • - chinese mie (250 gram)
  • - snipperuien (175 gram)
  • - gesneden champignons (150 gram)
  • - sambal badjak (1 theelepel)
  • - gesneden andijvie (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de braadsticks in een hapjespan met de helft van de wokolie rondom bruin.
  • 2 Sprenkel het citroensap met twee derde van de sojasaus en het water erover en stoof de braadsticks in 25 minuten zachtjes gaar.
  • 3 Kook de mie volgens de aanwijzingen.
  • 4 Verhit de andere helft olie in een wok en roerbak de uien en champignons met de sambal 2 minuten op hoog vuur.
  • 5 Voeg de andijvie toe en roerbak tot de groente gaat slinken.
  • 6 Voeg de sojasaus toe en smoor nog 1-2 minuten.
  • 7 Verdeel de uitgelekte mie over diepe borden en schep de andijvie erop.
  • 8 Leg de braadsticks op de andijvie en schep er wat jus over.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.