recepten

Zoeken in alle recepten

Broodje tonijn

Broodje tonijn

Lunch
0 personen
10 min
Ingrediënten
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - zwarte olijven zonder pit (4 )
  • - gele paprika (1 )
  • - rucola (1 handvol)
  • - jonge bladsla (1 handvol)
  • - driehoekbroodjes (2 )
  • - tonijn op olijfolie (160 g) (1 blikje)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de paprika in dunne ringen. Snijd de olijven in plakjes. Giet de tonijn af. Snijd de broodjes open en verdeel de jonge bladsla, rucola en de helft van de paprikaringen over de onderkanten.
  • 2 Schep de tonijn erop en verdeel hierover de rest van de paprikaringen, olijven en kappertjes.
  • 3 Leg de bovenkanten van de broodjes erop en verpak elk broodje strak in plasticfolie, zodat de vulling niet gaat schuiven. Bewaar de broodjes tot gebruik in de koelkast. Neem mee in een lunchbox.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.