recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bruin bolletje met tuinkers en ei

Ontbijt
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - bieslook (1 eetlepel(s))
  • - dubbeldonkere bolletjes (4 )
  • - tuinkers (1 bakje(s))
  • - kerstomaatjes (4 )
  • - eieren (4 )
  • - jonge kaas (100 gram)
  • - rode paprika (0.5 )
  • - yogonaise (3 eetlepel(s))
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: hak de bieslook fijn.
  • 2 Kook de eieren hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
  • 3 Prak de eieren in een diep bord fijn.
  • 4 Snijd de kaas en paprika in piepkleine blokjes.
  • 5 Meng de kaas, paprika, yogonaise en bieslook door de eieren en breng de salade op smaak met zout en peper.
  • 6 Snijd de bolletjes open, bestrijk de onderkant royaal met de salade en leg er een flinke toef tuinkers en partjes kerstomaat op.
  • 7 Leg de bovenkant van het bolletje erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.