recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Cappuccino panna cotta met koffiesiroop

Nagerecht
4 personen
85 min
Ingrediënten
  • - gelatine (3 blaadjes)
  • - espresso (150 ml)
  • - suiker (150 gram)
  • - slagroom (250 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Week de gelatine 10 minuten in koud water.
  • 2 Verwarm de koffie in een pan en los de suiker er al roerende in op.
  • 3 Schenk de helft van deze siroop in een kommetje.
  • 4 Knijp de gelatine uit en los de blaadjes al roerende op in de warme siroop in de pan.
  • 5 Laat dit mengsel afkoelen tot het iets dikker is.
  • 6 Klop de slagroom stijf en meng de room door de koffiegelei.
  • 7 Schep deze koffieroom in cappuccinokopjes of rechte glazen en schenk de afgekoelde koffiesiroop erop.
  • 8 Laat de panna cotta in de koelkast in 1 uur stevig worden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.