recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Carpaccio met Dolcelatte Cremoso

Voorgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - zeer dun gesneden rundvlees (300 gram)
  • - ciabatta (1 )
  • - dolcelatte cremoso (italiaanse kaas) (150 gram)
  • - room (40 gram)
  • - grove mosterd (30 gram)
  • - balsamicoazijn (1 eetlepel(s))
  • - rucola (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Meng de room met de mosterd en de balsamicoazijn.
  • 2 Schik de rucola op een bord en leg er de dunne sneetjes rundvlees op.
  • 3 Giet de Dolcelatte Cremoso en de mosterd-room in een kruiselings patroon over het vlees.
  • 4 Laat 10 minuten staan om op kamertemperatuur te komen.
  • 5 Dien op met een snuifje zout, vers gemalen peper en ciabatta.