recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Carpaccio

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - parmezaanse kaas in krullen (25 gram)
  • - rucola (40 gram)
  • - rundercarpaccio (300 gram)
  • - olijfolie extra vergine (4 eetlepels)
  • - tomatenketchup (1 eetlepel)
  • - mosterd (0.5 theelepel)
  • - witte wijnazijn (1 eetlepel)
  • - pijnboompitten (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Zorg dat de rundercarpaccio op kamertemperatuur is.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen.
  • 3 Klop de wijnazijn met de mosterd, tomatenketchup, olijfolie en wat zout en versgemalen peper tot een mooi gebonden dressing.
  • 4 Spreid de plakjes vlees uit op borden en sprenkel de dressing erover.
  • 5 Strooi de pijnboompitten erover en leg in het midden een handje rucola.
  • 6 Garneer met de Parmezaanse kaaskrullen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.