recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Champignons gevuld met chorizo

Bijgerecht
6 personen
45 min
Ingrediënten
  • - ui (1 )
  • - peterselie (3 eetlepel(s))
  • - kastanjechampignons (500 gram)
  • - rode paprika (0.5 )
  • - chorizo (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de ui; hak de peterselie fijn.
  • 2 Snijd de paprika in piepkleine blokjes.
  • 3 Hak de chorizo (in een keukenmachine) heel fijn en schep de paprika, ui en peterselie erdoor.
  • 4 Veeg de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  • 5 Vul de hoedje hoog op met het chorizomengsel en zet de champignons naast elkaar in een lage ovenschaal.
  • 6 Bak de champignons in de oven in 25 minuten knapperig en gaar.
  • 7 Serveer ze lauwwarm.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.