recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Chapati met roergebakken biefstuk reepjes en spinazie

Hoofdgerecht
3 personen
20 min
Ingrediënten
  • - Wok Rolls (1 pak)
  • - panklare spinazie (600 g)
  • - rode peper (1 stuks)
  • - ui (1 stuks)
  • - Wokolie (3 eetlepels)
  • - Wok Marinade (3 eetlepels)
  • - biefstuk (250 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de biefstuk in reepjes; Snijd de ui in dunne partjes; Verwijder de zaadjes en snijd vervolgens de rode peper in dunne reepjes.
  • 2 Meng in een kom de reepjes vlees met de wokmarinade en laat dit 3 minuten staan.
  • 3 Verhit de wokolie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 2-3 minuten knapperig bruin.
  • 4 Schep het vlees op een bord en roerbak de ui en rode peper 2 minuten.
  • 5 Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de spinazie al omscheppend slinken.
  • 6 Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 7 Verwarm de wok rolls (chapati) volgens de aanwijzingen op het pak in de magnetron.
  • 8 Schep het spinaziemengsel op de chapati.
  • 9 Verdeel de biefstuk reepjes erover en rol de chapati op.
  • 10 Wijntip: Stevige rode wijn, zoals Cabernet Sauvignon uit Australië of Zuid-Afrika.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.