recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Chili con carne

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - platte peterselie (fijngehakt) (2 eetlepels)
  • - bruine bonen (uit pot of blik) (1400 gram)
  • - tomatenblokjes (1 blik)
  • - italiaanse roerbakmix (400 gram)
  • - gedroogde oregano (2 theelepels)
  • - milde paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - chilipoeder (1.5 theelepels)
  • - rundergehakt (300 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak het gehakt al omscheppend rul.
  • 2 Roer de chilipoeder, paprikapoeder, oregano en roerbakgroenten erdoor en bak nog 2-3 minuten.
  • 3 Voeg dan de tomatenblokjes en bruine bonen met vocht toe en schep alles goed door.
  • 4 Laat de chili con carne nog 15 minuten zachtjes pruttelen, roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe.
  • 5 Serveer de chili in diepe borden en strooi de peterselie erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.