Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Rol van het gehakt kleine balletjes. Snijd de paprika in blokjes. Verhit 1,5 el olijfolie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 2 minuten. Voeg de paprikablokjes toe en bak 2 minuten mee. Stap 2 Schep de komijn erdoor. Voeg de tomatenblokjes toe en breng dit tegen de kook. Draai het vuur laag, voeg de rode kidneybonen toe en stoof de chili 5 minuten. Stap 3 Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak het 6-7 minuten al omscheppend. Hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de Griekse yoghurt. Stap 4 Verdeel de bloemkoolrijst met de chili con carne en de peterselieyoghurt over 2 borden.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 272 kcal
Eiwit 15 g
Koolhydraten 14 g
Vet 16 g
Waarvan verzadigd 5 g