recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Chinese Fondue

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - bosuitjes (3 stuks)
  • - spitskool (0.5 stuks)
  • - mals lamsvlees (200 g)
  • - biefstuk (400 g)
  • - verse gemberwortel (2 cm)
  • - lichte sojasaus (3 eetlepels)
  • - medium dry sherry (1 dl)
  • - vleesbouillon (1.5 liter)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de verse gemberwortel in plakjes; Snijd de spitskool in reepjes; Snijd de bosuitjes in stukjes van 3 cm.
  • 2 Laat in de fonduepan de bouillon met de sherry, sojasaus en gemberwortel 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakjes en leg ze op de bordjes.
  • 4 Verdeel ook de spitskool en bosuitjes over de bordjes.
  • 5 Zet de fonduepan op een rechaud op tafel.
  • 6 Leg wat vlees, kool en bosui in de bouillon, laat het gaar worden en vis de stukjes er weer uit met fonduenetjes.
  • 7 Dip ze in wat sojasaus.
  • 8 Verdeel tot slot de mie over vier kommen en schep een saus of geurige bouillon erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.