recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Chocoladebroodjes

Ontbijt
8 personen
35 min
Ingrediënten
  • - bladerdeeg (5 plakjes)
  • - pure choladereep (150 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • 2 Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  • 3 Snijd 2 pure chocoladerepen van 75 g langs de inkepingen in blokjes.
  • 4 Snijd de bladerdeegplakjes elk in vier vierkantjes.
  • 5 Leg de vierkantjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 6 Leg op één kant van elk vierkantje drie blokjes chocolade dicht tegen elkaar aan.
  • 7 Vouw de andere helft van het deeg over de chocolade en druk de lange rand van het deeg dicht.
  • 8 Bestrijk de chocoladebroodjes met melk.
  • 9 Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de chocoladebroodjes in 15 minuten gaar.