recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Chocoladebroodjes

Ontbijt
8 personen
35 min
Ingrediënten
  • - bladerdeeg (5 plakjes)
  • - pure choladereep (150 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • 2 Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  • 3 Snijd 2 pure chocoladerepen van 75 g langs de inkepingen in blokjes.
  • 4 Snijd de bladerdeegplakjes elk in vier vierkantjes.
  • 5 Leg de vierkantjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 6 Leg op één kant van elk vierkantje drie blokjes chocolade dicht tegen elkaar aan.
  • 7 Vouw de andere helft van het deeg over de chocolade en druk de lange rand van het deeg dicht.
  • 8 Bestrijk de chocoladebroodjes met melk.
  • 9 Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de chocoladebroodjes in 15 minuten gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.