Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de avocado’s overlangs, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd de bananen in plakjes. Stap 2 Doe de avocado, banaan, cacaopoeder, maple syrup en vanille-extract in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Stap 3 Verdeel over vier mooie glazen en dek elk glas af met huishoudfolie. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Stap 4 Breek ondertussen de pecannoten in stukjes. Neem de chocolademousse uit de koelkast en versier met de pecannoten en frambozen.
Aanvullende benodigdheden - staafmixer- vershoudfolie
Voedingswaarden (per portie)
Energie 458 kcal
Eiwit 6 g
Koolhydraten 38 g
Vet 29 g
Waarvan verzadigd 4 g