recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

clubsandwich

Lunch
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - tomatenketchup
  • - chips (0.5 zak)
  • - gerookte kipfiletplakjes (100 gram)
  • - veldsla (1 zakje)
  • - yoghurtmayonaise (6 eetlepels)
  • - jong belegen kaas (2 plakken)
  • - tomaten (4 )
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - avocado (1 )
  • - bacon (4 plakken)
  • - boter (1 eetlepel)
  • - bruin casinobrood (12 sneetjes)
Bereidingswijze
  • 1 Rooster de sneetjes bruin of wit brood in de broodrooster goudbruin.
  • 2 Verwarm de boter in een koekenpan en bak de plakjes bacon op matig hoog vuur knapperig.
  • 3 Halveer de avocado en wip de pit eruit.
  • 4 Trek met een puntig mesje de schil eraf.
  • 5 Snijd de stukken avocado in de lengte in mooie plakken.
  • 6 Sprenkel er wat citroensap over.
  • 7 Snijd de tomaten in plakjes.
  • 8 Halveer de gesneden plakken kaas, zodat ze even groot als de sneetjes brood worden.
  • 9 Bestrijk de sneetjes brood met mayonaise en verdeel over 8 sneetjes wat veldsla.
  • 10 Leg op 4 sneetjes brood met veldsla elk 2 dubbelgevouwen plakjes gerookte kip en daarop plakjes avocado.
  • 11 Leg op de 4 andere sneetjes brood met veldsla een plak kaas, een plak bacon en een paar plakjes tomaat.
  • 12 Leg de sneetjes met de kipfilet op 4 borden en leg de sneetjes met kaas en bacon erop.
  • 13 Leg de laatste 4 sneetjes met de mayonaisekant naar beneden erop.
  • 14 Steek in elke sandwich 2 satéstokjes en snijd de clubsandwiches diagonaal door.
  • 15 Verdeel wat chips naast de clubsandwiches en zet op elk bord een klein bakje met wat tomatenketchup.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.