recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Courgettesalade met gebakken tilapia

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - veldsla (75 gram)
  • - courgette (1 )
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - volkorenmeel (3 eetlepels)
  • - citroen (0.5 )
  • - tilapia (300 gram)
  • - tafelaardappelen (800 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Schil de aardappelen en snij deze in stukken.
  • 2 Kook de aardappelen in 20 minuten gaar.
  • 3 Snij de vis in repen en wrijf de vis in met zout, peper en citroensap en wentel de repen door het volkorenmeel.
  • 4 Bak de vis in een koekenpan met de helft van de olie in 8 minuten rondom bruin en gaar.
  • 5 Rasp de courgette grof.
  • 6 Klop een dressing van de rest van het citroensap met de helft van de olijfolie, wat zout en royaal peper.
  • 7 Leg de veldsla in een schaal en schep de courgette erop.
  • 8 Serveer de tilapia met de salade en aardappelen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.