recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Couscous met groentesaus en abrikozen

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - water (100 ml)
  • - couscous (1 pak)
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - italiaanse roerbakgroenten (vers voordeel 600 gr) (1 zak)
  • - pastasaus bolognese (490 gr, 1 de beste) (1 pot)
  • - gedroogde abrikozen (125 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Halveer de gedroogde abrikozen.
  • 2 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op het pak.
  • 3 Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de Italiaanse groenten 3-4 minuten.
  • 4 Voeg het water toe en roer de pastasaus en de abrikozen erdoor.
  • 5 Warm de saus nog 6-8 minuten zachtjes door.
  • 6 Schep de couscous op borden en schep de groentesaus erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.