recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Couscous met roergebakken shoarmavlees en hutspotgroenten

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - couscous (250 gram)
  • - tomatensap (150 ml)
  • - hutspotgroenten (500 gram)
  • - shoarmavlees (400 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de eetlepels olijfolie in een wok en roerbak het shoarmavlees op hoog vuur knapperig bruin.
  • 2 Schep de hutspotgroenten erdoor en roerbak nog 2 minuten.
  • 3 Schenk de tomatensap erbij en stoof het gerecht in 12-15 minuten zachtjes gaar.
  • 4 Laat intussen 250 g couscous wellen volgens de aanwijzingen op het pak.
  • 5 Schep een berg couscous in diepe borden en schep het shoarmavlees met hutspotgroenten erop.