recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Couscous van groenten met geroosterde paprika en blauwe kaas

Voorgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - losagne-broodjes (4 )
  • - honing (1 eetlepel)
  • - griekse yoghurt (8 eetlepels)
  • - castello blue (50 gram)
  • - pijnboompitten (4 eetlepels)
  • - broccoli (0.5 )
  • - bloemkool (0.5 )
  • - zoete puntpaprika's (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de grill van de oven tot de maximum temperatuur.
  • 2 Snijd de paprika’s in de lengte doormidden, maak ze schoon en haal de zaadjes eruit.
  • 3 Grill de paprika’s in circa 5 minuten gaar, draai ze af en toe, houd goed in de gaten.
  • 4 Er mogen zwarte vlekken op de schil komen, deze kunt u later weghalen.
  • 5 Laat de paprika’s afkoelen en bestrooi met iets zout.
  • 6 Verwijder zoveel mogelijk stelen van de bloemkool en broccoli.
  • 7 Draai de rozen ieder apart fijn in de keukenmachine, begin met de bloemkool.
  • 8 Meng ze daarna.
  • 9 Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  • 10 Maak met een vork de dressing van de Castello Blue, yoghurt, honing en een klein drupje water.
  • 11 Doe het bloemkool- en broccolimengsel in een diep bord en garneer met de puntpaprika’s, dressing en pijnboompitten.
  • 12 Serveer met de losange-broodjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.