recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Crostini met tonijn

Bijgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - mayonaise (2 eetlepels)
  • - geraspte sinaasappelschil (1 eetlepel)
  • - kappertjes (2 eetlepels)
  • - peterselie (2 eetlepels)
  • - tonijn met olijfolie (1 blikje)
  • - klein afbakstokbrood (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven op 200°C.
  • 2 Hak de peterselie.
  • 3 Snijd het brood schuin in dunne plakken en bak ze in de oven in vier tot zes minuten goudbruin.
  • 4 Laat ze afkoelen.
  • 5 Giet het blikje tonijn af en meng dit met de peterselie, de kappertjes, de sinaasappelschil en de mayonaise.
  • 6 Bestrijk de crostini royaal met de tonijnsalade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.