recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Dadelmueslirepen

Bijgerecht
5 personen
260 min
Ingrediënten
  • - rozijnen (75 gram)
  • - gedroogde abrikozen (75 gram)
  • - blanke amandelen (50 gram)
  • - muesli, naturel (100 gram)
  • - sinaasappelsap (25 ml)
  • - dadels, zonder pit (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de sinaasappels.
  • 2 Snijd de abrikozen in stukjes en hak de amandelen fijn.
  • 3 Snijd de dadels in stukjes en pureer ze met het sinaasappelsap in de keukenmachine tot een plakkerige pasta.
  • 4 Doe de dadelpasta over in een kom en meng de muesli, amandelen, abrikozen en rozijnen erdoor.
  • 5 Schep het mengsel op een stuk bakpapier en vorm er een rechthoek van.
  • 6 Snijd de rechthoek in repen en laat deze 3-4 uur drogen.
  • 7 Verpak ze daarna per stuk strak in plasticfolie.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.