recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Donker roggebrood met biet en repen haring

Lunch
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - haringen (2 zoute)
  • - donker roggebrood (4 sneetjes)
  • - verse dille (bio) (1 eetlepel)
  • - mosterdmayonaise (2 eetlepels)
  • - gekookt bietje (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Schil de biet en snijd daarna in blokjes.
  • 2 Knip de verse dille fijn en snijd de haring in repen van drie cm.
  • 3 Meng de blokjes biet met de helft van de mosterdmayonaise, drie vierde eetlepel dille en wat zout en versgemalen peper.
  • 4 Leg de sneetjes roggebrood op de borden en schep de bietensalade erop.
  • 5 Leg de repen haring erop en garneer met een dotje mayonaise en de overgebleven dille.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.