recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Doperwtjes met citroenmelisse en limoen

Bijgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - citroenmelisse (3 eetlepels)
  • - boter (2 eetlepels)
  • - limoen (1 )
  • - doperwtjes (diepvries) (450 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de doperwten in 10 minuten beetgaar met een bodempje water en wat zout.
  • 2 Borstel de limoen schoon onder de warme kraan.
  • 3 Rasp er dun rasp af.
  • 4 Snijd de limoen door, prik hem in met een vork en pers hem uit.
  • 5 Giet de doperwten af en meng er de rasp, het sap, de boter en de citroenmelisse doorheen.
  • 6 Heerlijk bij kipfilet.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.