recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Drieluik van Hollandse kaas met salsa van dadels

Nagerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - trappistenkaas (100 gram)
  • - oude geitenkaas (100 gram)
  • - beemsterkaas very old (100 gram)
  • - verse basilicum (2 eetlepels)
  • - gember (4 bolletjes)
  • - citroen (1 stuks)
  • - dadels (250 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pers en rasp de citroen; Hak de gember fijn; Hak de verse basilicum fijn.
  • 2 Halveer de dadels, verwijder de pit en hak de dadels in stukjes.
  • 3 Meng de dadels in een kom met citroensap, citroenrasp, gember en basilicum.
  • 4 Laat de salsa 15 minuten staan, zodat de smaak kan intrekken.
  • 5 Serveer de salsa in kleine kommetjes op de borden met kaas.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.