recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Drumsticks met roergebakken Chinese kool

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - knoflook (3 tenen)
  • - olie (4 eetlepels)
  • - gemalen komijn (2 theelepels)
  • - drumsticks (4 )
  • - rijst (300 gram)
  • - rode uien (2 )
  • - bleekselderij (3 stengels)
  • - Chinese kool (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 2 Pers de knoflook.
  • 3 Snijd de ui in partjes.
  • 4 Snijd de bleekselderij in boogjes.
  • 5 Snijd de Chineese kool in grove repen.
  • 6 Meng de knoflook met de olie, komijn, versgemalen zwarte peper en wat zout.
  • 7 Bestrijk de drumsticks met de helft van de olie en leg ze in een kleine braadslede.
  • 8 Schenk een beetje water op de bodem.
  • 9 Braad de drumsticks in de oven in 30 minuten gaar en bruin, keer ze regelmatig.
  • 10 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen.
  • 11 Verhit de rest van het oliemengsel in de wok en roerbak de uien en bleekselderij 2-3 minuten.
  • 12 Schep de Chinese kool erdoor en laat de groente al omscheppens slinken.
  • 13 Serveer de drumsticks op borden en schep de rijst en roergebakken Chinese kool ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.