Recepten

Duivenkater citroentaartjes

0 personen Eenvoudig 30 minuten Nagerecht

Ingrediënten

0 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter in een steelpan. Snijd de korstjes van de sneetjes duivenkater. Rol met een deegroller de sneetjes plat en bestrijk met de boter. Bekleed 6 tartelette vormpjes met de sneetjes duivenkater met de beboterde kant naar beneden. Snijd de randjes voorzichtig bij. Bak in 10 minuten goudbruin en knapperig. Laat helemaal afkoelen. Klop met de handmixer de ricotta in 3 minuten luchtig en meng de lemoncurd erdoor. Verdeel over de taartbodems en garneer met de blauwe bessen en tijm.
Aanvullende benodigdheden - tartelette vormpjes- handmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 321 kcal
Eiwit 10 g
Koolhydraten 38 g
Vet 14 g
Waarvan verzadigd 9 g
Trefwoorden receptenzoetpasen
'