recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Dunne bruschette van ciabatta met rucola, radijs, tuinkers en gestoomde makreel

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - ciabatta (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - gestoomde makreel (1 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - rucola (50 gram)
  • - radijsjes (12 )
  • - tuinkers (1 bakje)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: halveer de knoflook; snijd de radijsjes in plakjes.
  • 2 Snijd het brood schuin in lange plakken (3 per persoon), bestrijk ze met olijfolie en rooster ze in een tafelgrill of grillpan goudbruin.
  • 3 Maak de makreel schoon en verdeel het visvlees in stukken.
  • 4 Wrijf de geroosterde sneetjes ciabatta in met knoflook.
  • 5 Leg ze op de borden en verdeel de rucola, radijs en tuinkers erover.
  • 6 Sprenkel er nog een beetje olijfolie over erover en leg de stukken makreel erop.
  • 7 Maal er wat zwarte peper boven.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.