recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Een luxe broodje gezond met zalm

Ontbijt
4 personen
24 min
Ingrediënten
  • - komkommer (0.5 )
  • - gerookte zalm (150 gram)
  • - volgranenbollen (4 )
  • - huttenkase (200 gram)
  • - verse basilicum (2 eetlepel(s))
  • - tomaten (2 )
  • - eieren (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Hak de basilicum fijn.
  • 2 Snijd de komkommer in plakjes.
  • 3 Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze.
  • 4 Snijd de eieren elk in vier partjes.
  • 5 Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.
  • 6 Snijd de partjes in kleine blokjes en schep ze met het basilicum en wat zout en versgemalen peper door de hüttenkäse.
  • 7 Snijd de broodjes open, leg de helften naast elkaar op borden en bestrijk ze royaal met de hüttenkäse.
  • 8 Leg de plakjes zalm er losjes op en leg de plakjes komkommer en de partjes ei ertussen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.