recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Een luxe broodje gezond met zalm

Ontbijt
4 personen
24 min
Ingrediënten
  • - komkommer (0.5 )
  • - gerookte zalm (150 gram)
  • - volgranenbollen (4 )
  • - huttenkase (200 gram)
  • - verse basilicum (2 eetlepel(s))
  • - tomaten (2 )
  • - eieren (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Hak de basilicum fijn.
  • 2 Snijd de komkommer in plakjes.
  • 3 Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze.
  • 4 Snijd de eieren elk in vier partjes.
  • 5 Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.
  • 6 Snijd de partjes in kleine blokjes en schep ze met het basilicum en wat zout en versgemalen peper door de hüttenkäse.
  • 7 Snijd de broodjes open, leg de helften naast elkaar op borden en bestrijk ze royaal met de hüttenkäse.
  • 8 Leg de plakjes zalm er losjes op en leg de plakjes komkommer en de partjes ei ertussen.