recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Fazantfilet met room en dragon uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - fazantfilets (4 stuks)
  • - nootmuskaat
  • - slagroom (250 ml)
  • - verse dragon (fijngehakt) (1 eetlepel)
  • - roombrie (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Halve dag van tevoren: Wrijf de filets in met zout, versgemalen peper en nootmuskaat en leg ze naast elkaar in een lage ingevette ovenschaal.
  • 2 Meng de room met wat zout, peper en nootmuskaat en roer de dragon erdoor.
  • 3 Schenk de room over de filets in de schaal.
  • 4 Snijd de brie in plakjes en leg ze op de filets.
  • 5 45 minuten voor het serveren: Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 6 Schuif de ovenschaal in het midden van de oven en bak de filets in 25-30 minuten gaar.
  • 7 Laat de kaas smelten en iets kleuren.
  • 8 Lekker met gebakken krieltjes en lauwwarme bloemkoolsalade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.