recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Forel gevuld met tomaat en mierikswortel

Hoofdgerecht
4 personen
27 min
Ingrediënten
  • - visklemmen
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - red pearl tomaten (3 )
  • - tijm (4 takjes)
  • - geraspte mierikswortel (potje) (2 eetlepels)
  • - citroen (sap) (0.5 )
  • - hele forellen (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de Red Pearl tomaten in plakjes.
  • 2 Wrijf de forellen aan de buitenkant en ook in de buikholte in met zout, versgemalen peper en wat citroensap.
  • 3 Bestrijk de buikholte met mierikswortel en leg in elke vis een takje tijm en plakjes tomaat.
  • 4 Bestrijk de vissen aan de buitenkant met olijfolie.
  • 5 Leg de vissen elk in een visklem (of gebruik dezelfde klem en rooster de vissen na elkaar) en leg deze op de barbecue.
  • 6 Rooster de forellen in 10 tot 12 minuten mooi bruin en gaar.
  • 7 Keer de klemmen regelmatig.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.