recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frambozen-rabarbersmoothie

Ontbijt
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - volle yoghurt (200 ml)
  • - diepvries framozen (200 gram)
  • - suiker (1 eetlepel)
  • - versgeperste sinaasappelsap (100 ml)
  • - raberstengel (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Extra nodig: blender.
  • 2 Snijd de rabarber in stukjes.
  • 3 Kook de rabarber met sinaasappelsap en suiker in een steelpan in vijf minuten net gaar.
  • 4 Meng de warme rabarber met bevroren frambozen en yoghurt in de blender met de deksel erop al draaiend op de hoogste stand tot een smeuïge lichtroze smoothie.
  • 5 Schenk de smoothie in grote glazen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.