recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frambozen-yoghurtijsjes

Nagerecht
6 personen
70 min
Ingrediënten
  • - water (75 ml)
  • - griekse yoghurt (250 ml)
  • - suiker (4 eetlepel(s))
  • - verse frambozen (125 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Pureer de frambozen met het water in een blender of met de staafmixer in een hoge kom en wrijf de puree boven een steelpan door een zeef.
  • 2 Breng in een steelpan de frambozenpuree met de suiker aan de kook, los de suiker al roerend op en laat de puree nog 1-2 minuten doorkoken.
  • 3 Laat de puree koud worden.
  • 4 Roer de yoghurt door de koude frambozenpuree en schenk dit mengsel in de vormpjes.
  • 5 Laat de ijsjes 1-2 uur in de diepvriezer bevriezen of 10 minuten in een pop maker.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.