recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frisse paddenstoelensaus

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - peterselie (2 eetlepels)
  • - kookroom (200 ml)
  • - balsamicoazijn (0.5 eetlepel)
  • - paddenstoelen seizoenmelange (1 bakje)
  • - boter (25 g)
  • - ui (1 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snipper de ui; Snijd de paddenstoelen seizoenmelange in stukken; Hak de peterselie fijn.
  • 2 Verhit de boter in een wok en bak de ui en paddenstoelen op hoog vuur in 3-4 minuten bruin.
  • 3 Laat het vocht verdampen.
  • 4 Sprenkel de azijn erover, verwarm 1 minuut en schenk de room erbij.
  • 5 Laat het geheel inkoken tot een mooie saus.
  • 6 Schep de peterselie erdoor.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.